Twitter   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

Nevrološka klinika

 

KI za klinično nevrofiziologijo

• Naročanje in obiski

• Služba socialnega dela

• Navodila

 

KI za klinično nevrofiziologijo

Naročanje

Tu lahko najdete podatke, ki jih boste potrebovali, ko k nam pridete na pregled ali na poseg:

  • kontaktne podatke in
  • podatke o naročanju.

Če niste prepričani, kako bi se naročili ali imate dodatna vprašanja, med delavniki pokličite na T: (01) 522 15 17 med 8. in 15.30 uro.

Če zaradi nepredvidljivega in neodložljivega dogodka ne morete priti na naročeni pregled, nas o tem nemudoma obvestite po telefonu T: (01) 522 15 17 ali e-pošti E: narocanje.ikn@kclj.si oziroma se v treh dneh opravičite in dodelili vam bomo drug termin, saj sicer po nepotrebnem podaljšujete čakalno dobo drugim pacientom.

KI za klinično nevrofiziologijo
Lokacija Kontakt

KI za klinično nevrofiziologijo
Glavna stavba UKCL, pritličje
Zaloška 7
1000 Ljubljana

T: 01 522 15 00
E: narocanje.ikn@kclj.si

Naročanje

  • Osebno: v sprejemni pisarni ob ponedeljkih od 8. do 19. ure, od torka do petka pa med 8. in 15.30 uro. S seboj prinesite originalno napotnico (kopija ne zadošča), kartico ZZZS in izvide dosedanjih pregledov. V petih delovnih dneh vam bomo sporočili datum in uro preiskave. Če vam dodeljeni termin ne ustreza, nam to sporočite po telefonu T: 01 522 15 17 ali na elektronski naslov.
  • Po pošti: napotnico pošljite na naslov: UKCL, Inštitut za klinično nevrofiziologijo, 1525 Ljubljana. Priložite kopije dosedanjih izvidov in pripišite vašo telefonsko številko.
  • Po telefonu*: informativni datum preiskave lahko dobite vsak delovni dan od 8. do 15.30 ure na številki T: 01 522 15 00. Po telefonu dobite le informacijo o čakalni dobi. Originalno napotnico morate osebno dostaviti ali poslati v 5 dneh.
  • Po e-pošti*: informativni datum preiskave lahko dobite tako, da na elektronski naslov narocanje.ikn@kclj.si pošljete skenirano napotnico (obojestransko).
    OPOZORILO: Vsebina elektronske pošte na poti med pošiljateljem in naslovnikom ni varovana!
  • Nabiralnik: Izven delovnega časa lahko napotnico oddate v nabiralnik.

* Po telefonu, po elektronski pošti ali na osnovi kopije napotnice vam lahko damo le informacijo o čakalni dobi, t.j. informativni datum preiskave (gl. Pravilnik o najdaljših dopustnih čakalnih dobah za posamezne zdravstvene storitve in o načinu vodenja čakalnih seznamov, Uradni list RS 63/2010).

Opozorilo

Za določitev novega termina obvezno potrebujemo vaše pisno opravičilo, sicer vas ne moremo uvrstiti na nov termin.

Tudi, če se na dodeljeni termin niste zglasili na preiskavo, vas le ob prejetju vašega pisnega opravičila naročimo na nov termin.

Dodatne informacije

Čas preiskave dobite na osnovi originalne napotnice (kopija napotnice ne zadošča), ki nam jo prinesite osebno ali pošljite po pošti.

Načeloma boste pregledani ob uri, ko ste na pregled naročeni. Lahko pa se zgodi, da boste morali malo počakati, in že zdaj vas prosimo za razumevanje, če se vam bo to zgodilo. Nekaterim preiskavam - npr. klinični nevrološki in elektromiografski - se namreč ne da natančno predvideti trajanja. Znano je le trajanje povprečnega pregleda. Drugi vzrok za čakanje pa so nepredvidljivi nujni pregledi bolnikov z bolnišničnih oddelkov UKC.

 
 

Pomembne informacije

Svetujemo vam, da si pred obiskom naših klinik preberete pravice in dolžnosti pacientov  ter nekaj informacij za paciente, ki pridejo k nam na pregled ali poseg  oziroma paciente, ki so pri nas hospitalizirani. Če obiskujete vaše bližnje, si preberite Navodila in priporočila za obiskovalce.

VIZITKA VIZITKA
KI ZA KLINIČNO NEVROFIZIOLOGIJO
Zaloška cesta 7
1000 Ljubljana

T: (01) 522 15 00 (Informacije in sprejem)

glavna_stavba_ukc.jpg
Glavna stavba UKC Ljubljana
PREDSTOJNIK
Blaž
doc.dr. Blaž Koritnik, dr. med.
T: 01 552 15 10
Fax: 01 522 22 93
 
GL. MED. SESTRA
Suzana
Suzana Justin Srebernjak, viš. fiziot.
T: 01 522 15 16
Fax: 01 522 15 33